Leuk dat je de test gaat doen!

Binnen enkele minuten ontvang je een mail met de test. Is dit niet het geval check dan even je SPAMbox.

Zorg dat mijn mail niet in jouw SPAM-box terecht komt. Dit kun je voorkomen door mijn e-mailadres toe te voegen aan je contactpersonen (contact@catelijnegerlag.nl).

Ik verstuur wekelijks een mail waarin ik ervaringen deel van mezelf, of over andere multipotentials. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren.
Via deze link kun je je inschrijven voor de Tips & Tricks.
Je kunt je onderaan elke nieuwsbrief afmelden, als je dat wilt.

Heb je de mail met de test niet ontvangen? Mail me dan even op contact@catelijnegerlag.nl.

Wil je in gesprek met mij?

Spreek een vrijblijvende sessie af!

Focus op je talent

In deze gratis online sessie maken we kennis en zoomen we in op jouw talenten, passies of aandachtsgebieden. Welke zijn dat, en waar loop je tegenaan? Welke stappen kun je zetten om nog meer een succesvolle en gelukkige multipotential te worden? Ik help je helderheid te krijgen, en geef tips en adviezen. Ook krijg je een beeld van wat ik eventueel voor je kan betekenen. 

Duur: een half uur

Catelijne Gerlag Multipotentialcoaching