Bedankt voor
je inschrijving voor de Tips & Tricks!

Zorg dat mijn mail niet in jouw SPAM-box terecht komt. Dit kun je voorkomen door mijn e-mailadres toe te voegen aan je contactpersonen (contact@catelijnegerlag.nl).

Je ontvangt voortaan wekelijks een mail waarin ik ervaringen deel van mezelf, of over andere multipotentials. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren.

Uitschrijven kan te allen tijde, door de link onderaan de nieuwsbrief of door me een berichtje te sturen op contact@catelijnegerlag.nl.

Heb je vragen of suggesties: laat het me weten! Ik sta open voor ideeen en beantwoord graag je vragen.

Wil je in gesprek met mij?

Spreek een vrijblijvende sessie af!

Focus op je talent

Overweeg je coaching, dan is een gratis online sessie misschien iets voor jou. We maken dan kennis en zoomen in op jouw talenten, passies of aandachtsgebieden. Welke zijn dat, en waar loop je tegenaan? Welke stappen kun je zetten om (nog meer) een succesvolle en gelukkige multipotential te worden? Ik help je helderheid te krijgen, en geef tips en adviezen. Ook krijg je een beeld van wat ik eventueel voor je kan betekenen als coach. 

Duur: een half uur

Catelijne Gerlag Multipotentialcoaching