Bedankt voor
je aanmelding voor het webinar
‘De 5 factoren om je ideale werk te ontdekken’

Het kan zijn dat mijn mail in je SPAM-box terecht komt. Dan mis je de reminder en de link. Dit kun je voorkomen door mijn e-mailadres toe te voegen aan je contactpersonen (contact@catelijnegerlag.nl).

Je ontvangt de Zoom-link naar het webinar in je mail.

Je ontvangt voortaan wekelijks een mail waarin ik ervaringen deel van mezelf, of over andere multipotentials. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren. Uitschrijven kan te allen tijde, door de link onderaan de nieuwsbrief of door me een berichtje te sturen op contact@catelijnegerlag.nl.

Heb je nog vragen of kun je het last minute toch niet bijwonen, stuur me dan even een mail via contact@catelijnegerlag.nl.