Bedankt voor
je aanmelding voor de training
“Maak werk van je passies”

Je ontvangt nog een mail van mij met verdere informatie. Zorg dat mijn mail niet in jouw SPAM-box terecht komt. Dit kun je voorkomen door mijn e-mailadres toe te voegen aan je contactpersonen (contact@catelijnegerlag.nl).

Met deze aanmelding word je automatisch ingeschreven voor mijn maillijst Tips & Tricks voor multipotentials, als je daar niet al op bent aangemeld. Je ontvangt voortaan wekelijks een mail waarin ik ervaringen deel van mezelf, of over andere multipotentials. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren.
Je kunt je onderaan elke nieuwsbrief afmelden, als je dat wilt.

Heb je nog vragen over de training of kun je deze last minute toch niet bijwonen, stuur me dan even een mail
via (contact@catelijnegerlag.nl).