Coaching voor Multipotentials
Droom je van een ander leven?

Kom er samen met mij achter dat het kan, en hoe!

Focussessie

In dit vrijblijvende kennismakingsgesprek zoomen we in op jouw talenten en wensen. Welke zijn dat, en waar loop je tegenaan? Welke stappen zou je kunnen zetten om meer te floreren als multipotential? Ik stel vragen, spiegel en help je zo helderheid te krijgen. Ook geef ik eventueel advies over wat je nu al kunt doen. Daarnaast vertel ik je op welke manieren ik met mijn coaching en begeleiding iets voor je kan betekenen. 

Duur: een half uur

Catelijne Gerlag Multipotential coach

Creëer je eigen multipotential leven!

 

Catelijne Gerlag - Multipotential Coach

Gratis webinar ‘De 5 factoren om je ideale werk te ontdekken’

Is het hoog tijd dat je weer leuk en uitdagend werk gaat doen? Ben je uitontwikkeld in je huidige job, en helemaal toe aan werk dat bij je past? En verlang je dit keer naar een goede switch, die écht ergens op gebaseerd is en rekening houdt met al jouw interesses en talenten?

Schrijf je dan in voor het eerstvolgende (gratis) webinar!

Catelijne Gerlag Multipotential coach

Gratis e-book ‘Mini-gids voor Multipotentials’

Als je eraan toe bent om, na meerdere keren een switch gemaakt te hebben in je carrière, nu EINDELIJK eens te kiezen voor wat er ECHT bij je past. Ben je het zat om maar weer te kiezen op gevoel, en te kijken wat er op je pad komt?

Wil je een begin maken met kiezen voor wat écht goed bij jou past? Download dan hier je de Mini-gids en geef je talenten en passies de juiste plek in je leven.

“Being multipassionate isn’t your achilles heel, it’s your superpower”
(Marie Forleo)

Coaching op maat voor multipotentials

Word jij soms wanhopig van je eigen gezigzag? Wil je een logisch ‘verhaal’ over al jouw verschillende passies en kwaliteiten? Wil je vol energie en met zelfvertrouwen werken?

In mijn coachtrajecten maak je je eigen Multipotential Kompas. Zo leer je jezelf beter kennen als multipotential, laat je twijfel achter je en kies je voortaan met helderheid, steeds weer, voor datgene dat goed is voor jou. We kijken naar je talenten en vaardigheden, naar jouw wensen, verlangens en belangrijke waarden en randvoorwaarden. Immers: niet elke multipotential is hetzelfde! We zoomen in op wat jou blij, voldaan en succesvol maken. Zowel in het individuele coachtraject als in het groepstraject werk je aan jouw Multipotential Kompas. In het groepstraject is er naast individuele begeleiding ook ruimte voor sparren met andere multipotentials.

Catelijne Gerlag - Multipotential coach