Gratis e-book voor multipotentials

 

‘Mini-gids voor Multipotentials’

[

Ben jij als multipotential op zoek naar richting en duidelijkheid? Ben je toe aan een nieuwe stap in je werk en wil je na veel veranderingen in jouw loopbaan eindelijk kiezen voor dé juiste carrièreswitch?

[

Wil je nu eindelijk bewust kiezen voor jezelf en doen wat écht bij je past?

Catelijne Gerlag Multipotential coach
E-book voor Multipotentials - Geef je talenten en passies de juiste plek in je leven

Maak dé juiste keuze voor jouw carrière

[

Als je ontdekt hebt dat je als multipotential anders in elkaar zit, dan kan het even zoeken zijn. Je hebt jarenlang rekening houden met de wensen van je werkgever, collega’s, je gezin. Je bent uitgekeken op je huidige werk, het past niet meer zo goed bij je. Je voelt dat het anders moet. Dat je anders wílt, maar je kunt niet zo goed kiezen, omdat er verschillende mogelijkheden zijn.

[

Je bent al een paar keer vastgelopen in werk en wilt nu echt een goede keuze maken. Problemen waar je misschien tegenaan loopt:
– keuzestress en behoefte aan richting
– een grote behoefte om te leren en te ontwikkelen
– verveling
– sneller denken dan je omgeving
– onderpresteren
– bore-out verschijnselen
– perfectionisme
– onbegrip van de omgeving

[

Ben je net hersteld van een burn-out of bore-out, dan wil je ook goed kiezen, zodat de geschiedenis zich niet herhaalt. Wat is verstandig om te doen, leuk werk en biedt je zingeving en de broodnodige afwisseling?

Vraag hier het gratis e-book voor multipotentials aan!

Wil jij graag helderheid en duidelijkheid? Jouw weg vinden als multipotential, zodat je vol vertrouwen kunt kiezen? Dan is dit e-book voor jou: Mini-gids voor multipotentials.

In deze mini-gids:
• Introductie over mijn ervaring, opleiding en missie
• Informatie over het begrip multipotential en de achtergrond ervan
• Problemen waar je als multipotential misschien tegenaan loopt.
• Handvatten over hoe je als multipotential je eigen weg vindt
• Tips van boeken, video’s en podcasts

Vul je naam en e-mailadres hieronder in, dan ontvang je het e-book voor multipotentials meteen per mail. Ik wens je veel leesplezier!

N.B. Voorkom dat mijn mails in je SPAM-box terechtkomen. Dit kun je doen door mijn e-mailadres toe te voegen aan je contactpersonen (contact@catelijnegerlag.nl).

 

 

Wil jij weten welke type multipotential je bent?
Vraag dan nu de gratis test aan.

Concreet aan de slag als multipotential?

Je bent goed in je werk, maar haalt er inmiddels minder plezier en voldoening uit. Je wilt iets anders, maar wat? Je bent iemand met veel verschillende interesses en talenten. Na een aantal switches in werk, ben je nu op zoek naar werk dat écht bij je past. Als multipotential heb je behoefte aan afwisseling, uitdaging, maar óók aan een rode draad en een logisch verhaal.

[

Tijdens een gratis 1 op 1 gesprek gaan we kijken naar jouw verschillende mogelijkheden. We onderzoeken hoe die nú in je werk tot uiting komen. Daarna zetten wij samen de eerste stap naar het juiste vervolg van jouw loopbaan.

[

Schrijf je in voor mijn gratis webinar, waarin ik jou en andere professionals, zzp-ers en multipotentials help om je ideale werk te ontdekken. Tijdens dit actieve webinar geef ik je inzicht in jouw talenten en interesses en ga je aan de slag met jouw passie(s).