Gratis e-book voor multipotentials

 

‘3 tips om te kiezen voor wat echt bij je past’

[

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je werk en wil je na veel veranderingen in jouw loopbaan eindelijk kiezen voor dé juiste carrièreswitch?

[

Wil je nu eindelijk bewust kiezen voor jezelf en doen wat écht bij je past?

Catelijne Gerlag Multipotential coach
E-book voor multipotential 3 tips om te kiezen voor wat echt bij je past

Maak dé juiste keuze voor jouw carrière

[

Als je merkt dat na jaren rekening houden met je gezin, je werk ineens niet meer zo goed bij je past. Als je voelt dat het anders moet. Dat je anders wílt, maar door de verschillende mogelijkheden die er zijn, niet zo goed kunt kiezen.

[

Misschien voel je nu meer ruimte, omdat je kinderen iets groter worden, waardoor je de behoefte voelt om een gedegen keus te maken.

[

Of kom je net uit een burn-out of bore-out, dan heb je die behoefte ook. Wat is verstandig, leuk en biedt je zingeving en de broodnodige afwisseling.

Vraag hier het gratis e-book voor multipotentials aan!

Wil jij graag helderheid en duidelijkheid? Zodat je vol vertrouwen kunt kiezen. Dan is dit e-book voor jou. Word succesvol als multipotential!

Vul je naam en e-mailadres hieronder in, dan ontvang je het e-book voor multipotentials meteen per mail. Ik wens je veel leesplezier!

N.B. Zorg dat mijn mails niet in je SPAM-box terechtkomen. Dit kun je doen door mijn e-mailadres toe te voegen aan je contactpersonen (contact@catelijnegerlag.nl).

 

 

Wil jij weten welke type multipotential je bent?
Vraag dan nu de gratis test aan.

Concreet aan de slag als multipotential?

Je bent goed in je werk, maar haalt er inmiddels minder plezier en voldoening uit. Je wilt iets anders, maar wat? Je bent iemand met veel verschillende interesses en talenten. Na een aantal switches in werk, ben je nu op zoek naar werk dat écht bij je past. Als multipotential heb je behoefte aan afwisseling, uitdaging, maar óók aan een rode draad en een logisch verhaal.

[

Tijdens een gratis 1 op 1 gesprek gaan we kijken naar jouw verschillende mogelijkheden. We onderzoeken hoe die nú in je werk tot uiting komen. Daarna zetten wij samen de eerste stap naar het juiste vervolg van jouw loopbaan.

[

Schrijf je in voor mijn gratis webinar, waarin ik jou en andere professionals, zzp-ers en multipotentials help om je ideale werk te ontdekken. Tijdens dit actieve webinar geef ik je inzicht in jouw talenten en interesses en ga je aan de slag met jouw passie(s).