Wil jij een gratis Focus op je Talent-sessie?

Als multipotential heb je veel interesses en bruis je vaak van de ideeën. Je hebt behoefte aan variatie en uitdaging en dan kan het soms zijn, dat je het niet meer goed weet. Je kúnt heel veel, en dat wil je misschien ook, maar waar begin je?

[

Heb je (net) ontdekt dat je multipotential bent, maar denk je ‘wat nu?’ 

[

Wil jij sparren met iemand met een  frisse blik op jouw situatie? Iemand die weet wat het is om multipotential te zijn?

[

Wil je helderheid in de situatie waar je nu zit?

[

Ben je ontevreden met je huidige werksituatie, maar aarzel je om wéér te switchen

Plan nu jouw gratis ‘Focus op je Talent sessie’

Ik noem deze sparringsessie Focussessie, omdat we dan echt gaan kijken naar jouw verschillende kwaliteiten en mogelijkheden. Hoe komen deze nú tot uiting in je werk? En nog belangrijker: wat heb je écht nodig?

Hoe word jij een gelukkige multipotential en zet je jouw talenten en veelzijdigheid in?
De eerste stap zet ik graag samen met je. 

Ter voorbereiding op de sessie zou ik je willen vragen om deze vragenlijst in te vullen. De ervaring leert dat dit voor jou helpt om je huidige situatie en vraag helder te krijgen. En ik kan me zo goed voorbereiden zodat we het optimale uit dit half uur halen. Ik spreek je graag binnenkort!

Na de focussessie weet jij:

[

Dat jouw huidige situatie een startpunt is, op weg naar helderheid over wat je wilt

[

Welke concrete stappen voorwaarts je kunt zetten

[

Een aantal tips waar je vandaag al wat aan hebt

Maak hier je afspraak:

Meer lezen over hoe je jouw talenten inzet als multipotential?

Download dan gratis mijn mini-gids voor Multipotentials. In dit e-book lees je meer over ‘Multipotential zijn’ en hoe je jouw talenten en passies de juiste plek geeft in je leven. Als je klaar bent met carrièreswitches en nu EINDELIJK wil kiezen voor wat er ECHT bij je past.

Deze praktische gids helpt je om de eerste stappen te zetten en jouw weg te vinden als multipotential.

Wat anderen over mij vertellen

“Al bijna mijn hele leven weet ik dat ik hoogbegaafd ben, maar de term Multipotential was mij onbekend. Via LinkedIn kwam ik bij Catelijne terecht en ik vond op haar website veel nuttige informatie en herkenning. Na het bijwonen van het interessante webinar, plande ik een focussessie met haar in. Tijdens deze sessie stelde ze open, oordeelvrije vragen en was ze een prettige, gelijkwaardige gesprekspartner. Ze kwam betrouwbaar, empathisch, intelligent en kalm over en creëerde daarmee de ideale setting om te
sparren over vraagstukken. Ze nam een open, onderzoekende houding aan en luisterde goed, waardoor ze gerichte feedback en tips kon geven.

Door deze prettige ervaring met Catelijne, die niet alleen op de ‘coach-stoel’ zit maar voornamelijk heel erg zichzelf en menselijk is, voelde ik mij uitgenodigd om ook een MP café bij te wonen. Dit was eveneens een zeer positieve ervaring. Op basis hiervan ben ik ook voornemens een coachingstraject met haar aan te gaan, ik heb er alle vertrouwen in dat zij mij verder kan helpen ontwikkelen.”

Maaike Jansen

“Het coachingstraject van Catelijne heb ik als erg waardevol ervaren. Door haar open en warme persoonlijkheid voelde ik mij veilig om mezelf open te stellen. De inzichten die ik daardoor kreeg, heb ik kunnen gebruiken om meer sturing te krijgen in mijn zoektocht naar een baan. En met resultaat: ik heb een baan gevonden die mij als multipotential op het lijf geschreven is! Ik raad iedereen van harte aan om naar Catelijne te gaan als je vastloopt in het vinden van een baan of als je twijfelt of je nog op de juiste plek zit.”

Heleen

projectcoördinator