Webinar voor veelzijdige professionals, zzp’ers, multipotentials

‘De 5 factoren om je ideale werk te ontdekken’

Ben je uitontwikkeld in je huidige job en helemaal toe aan werk dat bij je past? Wil je nu eindelijk werk waar je EN blij van wordt, EN energie van krijgt EN voldoening?

De afgelopen jaren heb je misschien water bij de wijn gedaan. Je huidige werk kost je te veel energie, en ergens weet je al langer dat het niet meer bij je past. Je motivatie is laag, je haalt er weinig plezier meer uit en als je eerlijk bent, wil je iets anders.

Herken jij dit? Dan is het tijd dat je ontdekt wat ECHT bij je past. Eens en voor altijd.

Mijn webinar is iets voor jou als je dit herkent:

[

Je bent (heel erg!) toe aan een nieuwe stap in werk.. De juiste stap dit keer!

[

Je hebt een aantal mogelijkheden: maar ja, hoe kies je dan?

[

Je bent al eerder van baan veranderd… nu wil je het goed doen. Een goede keuze voor de lange termijn zonder dat het saai wordt! 

Catelijne Gerlag Multipotential coach

In elk geval heb je één duidelijk verlangen: je wilt leuk werk, vol energie en werkplezier!

Als dit is waar jij tegenaan loopt als multipotential, meld je dan aan voor mijn gratis webinar ‘De 5  factoren om je ideale werk te ontdekken’ op vrijdag 12 juli om 10.00 uur.

ideas multipotentials

Dit webinar voor multipotentials geeft je ‘life-changing’ inzichten

In dit webinar help ik je om meer helderheid te krijgen over je volgende switch, naar een baan of zzp-rol die duurzaam past. Wat erbij komt kijken, voor jou als multipotential. Ik neem je mee langs alle facetten, en we zoomen tijdens het webinar in op 1 onderdeel: je passies! Daarvoor doen we een activerende oefening, die je meteen handvatten biedt.

[

Je leert helder overzicht over je talenten en interesses te creëren

[

Je weet welke stappen je kunt zetten om heldere keuzes te maken

[

Je leert wat je nog meer nodig hebt om regie te nemen over je leven als multipotential

Neem de regie terug in jouw leven en maak werk van jouw passie(s)!

Wil jij je uit je huidige situatie stappen? En met het vertrouwen dat je volgende stap de goede is? Ontdek welke 5 factoren je sowieso moet meenemen bij je beslissing, zodat je jezelf kent als multipotential. Dan weet wat je nodig hebt om leuk, uitdagend werk te hebben. En te houden!

Word dan de regisseur van je eigen multipotential leven.

Maak een start met jezelf écht kennen. Zodat niet alleen deze stap, maar alle toekomstige keuzes kloppen bij wie jij bent.

Je kent jezelf, en kan daardoor beter kiezen en combineren.

Geef je op voor het webinar voor multipotentials op vrijdag 12 juli om 10.00 uur!

 

Kun je niet op deze dag en tijdstip?

Geen probleem! Mail me dan eventjes, misschien zijn er andere workshopdata al bekend, of is er een andere manier waarop ik je kan helpen. Schrijf je ook alvast in voor de voor de mailinglijst Tips & Tricks voor multipotentials. Hiermee houd ik je op de hoogte van toekomstige data en ontvang je regelmatig inspiratie en tips.

Wat anderen zeggen:

“Heel fijne online sessie. De twee oefeningen vond ik heel erg goed en daardoor geef ik deze workshop een 9. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Het voelde goed om mezelf volledig de ruimte te geven voor waar mijn talenten en interesses liggen en wat ik zelf het liefste zou willen. Dit gaf me nieuwe inspiratie en energie!”

“Er zijn weer veel kwartjes bij mij gevallen, hoe ik vooral de voordelen beter kan benoemen van mijn brede profiel en dit aan elkaar kan knopen. En mijn eigen profiel weer verder kan beschrijven. Ook positief dat er tussentijds voldoende tijd was om ook mijn eigen gedachten te ordenen, getriggerd door de oefeningen.”