Niet alle multipotentials zijn hoogbegaafd. Wel bijna alle hoogbegaafden zijn multipotential. Hoe verhouden deze twee zich tot elkaar?

Ben jij hoogbegaafd?

En; hoe weet je eigenlijk van jezelf dat je hoogbegaafd bent? Is dit een onderwerp dat speelt bij jou? Misschien is deze gedachte wel eens door je hoofd geschoten, omdat je je anders voelt dan anderen. Ik nam er een podcast over op met Riejanneke Spruijt, coach voor hoogbegaafden.

Een van de vragen die ze beantwoordt: moet je ook per sé af een specifieke uitslag van een IQ-test hebben? Ook geeft Riejanneke een aantal voorbeelden van wat er voor moois kan gebeuren als je volop jezelf gaat zijn als hoogbegaafde multipotential.

En niet onbelangrijk: hoe vullen wij elkaar aan, in onze dienstverlening?

Luisteren dus als je dit net zo interessant vindt als ik! Fijne dag! 💚💡

Wil je aan de slag met uitzoeken wat jij als hoogbegaafde wilt? Welke passies je wilt gaan volgen? Ik heb al veel hoogbegaafden hiermee geholpen. In een gratis focussessie vertel ik je graag over wat er voor jou mogelijk is. Ook geef ik altijd al tips en handvatten waar je meteen mee verder kunt. Zie ik je binnenkort?