Multipotential in de media

Op allerlei manieren zorg ik ervoor dat de term ‘multipotential’ bij zoveel mogelijk mensen bekend wordt. Ik heb veel kennis over multipotentials, multipassionates, multipotentialites, generalisten en mensen met verschillende talenten. Als ervaringsdeskundige en coach help ik andere multi-getalenteerde professionals om hun werk, passies en privéleven goed te organiseren. Ik schrijf dus regelmatig artikelen voor mijn blog, verstuur nieuwsbrieven en heb een podcast speciaal voor multipotentials. Ook organiseer ik regelmatig een webinar over dit thema.

Op deze pagina kun je een aantal van mijn artikelen lezen die zijn gepubliceerd in de media.

In de media multipotentials

Gepubliceerde artikelen

[
Artikel www.alhetmoois.nl
– 27 maart 2024

Je kunt als multipotential ook echt de diepte ingaan, zonder je vrijheid te verliezen.

Tijdens het interview met Heleen Schrijvershof gaf ik een inkijkje in de wereld van multipotentials. We hadden het over mijn eigen reis en hoe ik meer werkplezier en voldoening vond in mijn werk en nu anderen daarin coach. Met de nodige zelfkennis en een positieve mindset wordt jouw veelzijdigheid een superkracht in plaats van een belemmering.

[
Column UTRG – Winter/Lente 2024

Hoeveel levens wil jij leiden?
Leef voluit, zelfs als je hart uitgaat naar verschillende passies. Laat het idee van perfectie los en omarm de veelzijdigheid van het leven. Wees een tandarts én een boomchirurg, een presentator én een winkeleigenaar. Waar zou jij je op richten als je drie levens had? Meer inspiratie lees je in dit artikel!

[
Algemeen Dagblad – Utrechts Nieuwsblad – 13 januari 2024

Multipotential Café – Eerste editie
Als multipotential ben je steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dat zorgt weleens voor onbegrip bij je omgeving. Het is fijn om te beseffen dat je daarin niet alleen bent en dat er ook anderen zijn die afwisseling en uitdaging nodig hebben. Tijdens het Multipotential Café kun je ervaringen uitwisselen met andere multipotentials.

[
Column UTRG – Herfst/Winter 2023

Het is nooit te laat voor een tweede leven, of een derde …
Als voormalig hoofdredacteur van de voorloper van dit tijdschrift ben ik trots om voor deze nieuwe editie een column te mogen schrijven. Je leest er hoe mijn reis verliep van meerdere carrières en door verschillende levensfasen heenIk geloof sterk in het heruitvinden van de mens. En ik denk dat het een onderschatte kwaliteit is, om een nieuwe start te maken.

[
Loopbaanpro – April 2023

De Nederlandse loopbaanwereld weet nog weinig van multipotentials – ik wil dat veranderen

Joost de Ruiter schreef naar aanleiding van een interview een artikel om meer aandacht en begrip te vragen voor multipotentials. Zij voelen zich vaak onbegrepen en hebben moeite met het maken van loopbaankeuzes. Hij geeft tips voor loopbaancoaches en multipotentials zelf om hiermee om te gaan.

[
Loopbaanvisie – April 2023

Heb jij een multipotential in jouw team?
De voordelen op een rij.

In dit artikel lees je, hoe je een multipotential herkent, welke typen er zijn en wat hun kwaliteiten zijn. Ook als niet-multipotential is het interessant om te lezen, aangezien je ook richtlijnen leest over hoe er mee om te gaan.

[
Frankwatching – Augustus 2022

Ook zo lekker ‘allround’? Misschien ben je wel een multipotential!

Kim Pot – strategische marketeer vroeg mij als expert input voor haar artikel. Ze beschrijft hoe je voor jezelf herkent of je een multipotential bent. Daarnaast geeft zij tips om er in het dagelijkse leven mee om te gaan.

Catelijne Gerlag - Multipotential coach
Catelijne Gerlag
Catelijne Gerlag Multipotentialcoaching

Blijf op de hoogte en Schrijf je in voor de tips & Tricks voor Multipotentials

Visie en missie Catelijne Gerlag

Catelijne Gerlag

Ik kan jou als multipotential helpen om je talenten en interesses te ontdekken, te erkennen en ze een plek te geven in je werk en privéleven. Daarbij is er aandacht voor mindset, voor structuur, voor focus en een goede balans om volop van je multipotential leven te kunnen genieten.

Ik ben opgeleid tot Loopbaancoach (Schouten Nelissen University of Applied Sciences) en aspirant-lid bij brancheorganisatie NOLOC. Daarnaast heb ik een gedragscoachopleiding gevolgd (SNRO-gecertificeerd). Door zelfstudie (diverse internationale auteurs en trainingen) heb ik me gespecialiseerd in multipotentials.