Wil je wat anders in werk? Je bent je werk eigenlijk al best een tijdje zat. En toch blijf je zitten. Want je weet niet wat je DAN wilt. Als multipotential heb je al verschillende banen gehad, en elke keer dacht je dat dit ‘het’ was. Maar bleek het ‘het’ niet te zijn. Daarom doe je maar even niks.

Want stel: je zou je baan opzeggen. Je wilt wel ander werk. Maar wat dan? Waar moet ik beginnen?

Herken je deze gedachten?

– “Ik heb al zoveel dingen eerder geprobeerd”
– “Wie zegt me dat ik op een nieuwe baan niet snel wéér uitgekeken ben?”
– “Mijn manager/partner/vriendin ziet me aankomen: weer iets anders!”

En dus blijf je. Terwijl je wel ontevreden bent. Hmm… dat is echt een rotsituatie. Gelukkig kan je er concreet iets aan doen. Wat? Bezie jezelf als multipotential, en op basis van die kennis onderneem je actie.

Ik SNAP je als geen ander. Je bent een multipotential! Dus natuurlijk wil je na een tijdje weer iets anders. Natuurlijk kun je veel verschillende dingen. Natuurlijk heb je behoefte aan werk dat écht iets betekent.

Ik schrijf vaak over thema’s die je als multipotential tegenkomt. En je kunt natuurlijk altijd bij mij een workshop doen of mijn e-book aanvragen. Maar wat is nou eigenlijk CONCREET het resultaat als je mijn allerbeste programma doet: mijn 1-op-1 traject?

Je gaat je ontdekken wat jouw droombaan is. Of dat nou een eigen bedrijf of een baan in loondienst is. Of een baan met een paar extra’s. Vrijwilligerswerk en hobby’s krijg je ook scherp: jouw ideale mix, zodat jouw talenten en passies de juiste plek krijgen in je leven.

Ik spreek vaak mensen die dit overwegen, en inzoomend op hun persoonlijke situaties geloven ze haast niet dat het mogelijk: die DROOMJOB. Maar het kan. Echt waar. Ik heb er al tientallen multipotentials mee geholpen.

De volgende vraag krijg ik heel vaak: ‘En wat als je die droomjob hebt ontdekt? Kan ik hem dan ook krijgen?’ Dat kan ik met een volmondig JA beantwoorden. De stappen ernaartoe maken we helder, en je gaat-die-stappen-zetten. Soms is het hiervoor nodig dat je nog iets leert, soms is het nodig dat je nog wat meer je eigen ‘bullshit’ gaat ontmaskeren en eroverheen gaat stappen. Maar je KUNT dat, en je gaat het doen. En soms is puur het inzicht al voldoende, na de ontdekking ga je als een speer! Lees hier meer over het 1-op-1 traject.

Wil jij dit ook? Boek met mij een gratis Focussessie in, en we maken het ook voor jou concreet! Vooraf vul je mijn vragenlijst in, waardoor ik al enkele concrete tips voor je kan voorbereiden. En zo is ons eerste gesprek meteen al optimaal effectief. In de Focussessie zoomen we in op jouw specifieke situatie, krijg je concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt, en laat ik je zien wat er voor jou nog meer mogelijk is als je bij me instapt. Iets voor jou? Ik ontmoet je graag! Hier lees je er meer over.