Ben ik een multipotential? Test welk type jij bent

Ok, dus jij bent een multipotential. Maar wist je dat niet elke multipotential hetzelfde in elkaar zit? Er zijn verschillende typen! Vaak heb je als multipotential een voorkeur, maar ook mixvormen zijn mogelijk.

Doe de test voor multipotentials

Doe de test, en kom erachter welk type jij (voornamelijk) bent, en hoe het jou kan helpen om je werkend leven te organiseren!

De test bestaat uit 8 vragen, en aan het einde krijg je nuttige informatie over de verschillende typen en hun kenmerken.

multpotential test; niet elke mutlpotential zit hetzelfde in elkaar, doe de test

Welke kenmerken heeft een multipotential?

Als multipotential, multipotentialite of multigetalenteerde professional heb je een veelzijdige persoonlijkheid. Je bent snel ergens enthousiast voor, hebt brede interesses en bent erg leergierig. Daardoor is het soms moeilijk om te bepalen welk werk past bij jouw verschillende talenten, passies en waarden. Het kan zijn dat je al een aantal loopbaanswitches hebt gemaakt, je bent wispelturig en weet niet goed wat jouw roeping is.

Een multipotential heeft behoefte aan variatie en uitdaging, maar heeft het daardoor soms lastig om focus te houden of keuzes te maken.

Herken jij je in onderstaande kenmerken?

[

Je hebt brede interesses en voelt je aangetrokken tot verschillende onderwerpen, vakgebieden of hobby’s.

[

Je bent veelzijdig, leert gemakkelijk en bent vaak goed in verschillende domeinen.

[

Je bent creatief en ziet gemakkelijk een nieuw perspectief voor een probleem.

[

Je bent op je best als je jouw verschillende talenten kunt combineren.

varieteit multipotential Catelijne Gerlag

Wil jij meer helderheid en duidelijkheid en jouw weg vinden als multipotential? Download dan het e-book voor multipotentials.

Blij met de uitslag van de multipotential test?

Ben je ondertussen wijzer geworden over de verschillende kenmerken en typen multipotentials? Herken je jezelf volledig in de beschrijving of brengt het je juist aan het twijfelen?

[

Het kan zijn dat er een denkproces bij je is opgestart: hoe werkt het voor mij? Je kunt bij mij een Focus op je Talent sessie inplannen (gratis). Als jij werk wil maken van je verschillende talenten, en de eerste stap wilt zetten richting jouw ideale multipotential baan of bedrijf.

[

Ik organiseer regelmatig het Multipotential Café, waarin gelijkgestemde professionals elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. We hebben een gezellige middag en delen ervaringen met elkaar. Als multipotential voel je je soms anders, en besef je (nog) niet: er zijn er meer zoals jij! Leuk als je er een volgende keer bij bent! 

Multipotential test keuzes maken

Lees meer over het begrip Multipotential in het artikel van Kim Pot – “Ook zo lekker ‘allround’? Misschien ben je wel een multipotential!”, dat zij in augustus 2022 schreef voor FrankWatching.