Van ‘maar wat aanrommelen’ naar multitalent met zelfregie.

Ik krijg regelmatig te horen dat het niet goed is om meerdere dingen te doen, te willen. Dat het niet slim is om jezelf als multipassionate te tonen. Je moet 1 ding kiezen, en dat is het dan. Focus, anders word je nooit succesvol. Mensen snappen het niet.

En ik ben het hiermee eens… ! Ja, je leest het goed. Want: Focus werkt. Wat je aandacht geeft, groeit. Ook zo’n mooie uitspraak, en helemaal waar.

Focus houden EN ruimte ervaren
Echter.. ik ben ervan overtuigd dat er óók voor multitalenten een modus is om zowel te focussen, als ruimte te ervaren. Om te variëren, om vrij te zijn. Ik noem dat: Van iemand die maar aanrommelt, naar een multitalent met zelfregie.

Dankzij die zelfregie richt je je leven in met precies die variatie, dat inkomen en die zingeving, die bij jou past. Ook als dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt.

Zelfonderzoek
Door middel van goed zelfonderzoek, komen coachklanten er bij mij achter, waar hun grootste passies liggen. Meervoud ja. En ook komen ze erachter, op welke manier deze passies perfect gecombineerd kunnen worden tot 1 concept dat je kunt ‘vermarkten’. 1 bedrijf. 1 project. 1 baan.Ook wordt duidelijk, welke dingen een hobby blijven.

En niets is voor altijd. Je MAG altijd switchen. Of bijschaven. Dat zie ik ook zeer gefocuste specialisten doen. Doet niets af aan je succes. Draagt veel bij aan je gevoel van vrijheid.

Wil jij hier eens over in gesprek? Boek een gratis focussessie bij me in, en we hebben het erover.