Jij bent alles waard. Alle moeite, tijd, aandacht die je nodig hebt. Al jouw verlangens, dromen en voor anderen soms grillige veranderingen.

Daar sta je misschien niet bij stil, of onvoldoende. De waan (lees taken) van de dag leiden je ervan af.

Ik denk bij ‘omdat je het waard bent’ altijd aan de tv-reclames van lÓreal, maar ik bedoel vandaag niet dat je een goede crème moet kopen. Al is goede crème altijd een goed idee natuurlijk. 😊

Ik bedoel iets anders.

Multipotential zijn op jouw manier
Vandaag is het moederdag, en ik ben moeder. (bear with me, als je geen moeder bent, het is slechts een voorbeeld over waarde). Dus kreeg ik van mijn twee zoontjes bij het zondagse ontbijt (om 7.30 uur!) een verrassing. Wat mij het meest trof, waren de woorden die ze hadden opgeschreven. Zelf geschreven, zelf bedacht. Het ging echt over hoe zij mij zien.

Mijn oudste (10) schreef in het format ‘je bent niet’ en ‘je bent wel’ (de quizmaster in hem kreeg de overhand, haha). En ‘ouwe taart’ ben ik niet volgens hem (roep ik wel eens uit als ze me meeslepen in hun spel) maar ‘goede moeder’ wel. Al voel ik dat laatste ook niet altijd, zeker gezien mijn toewijding aan mijn werk. En dáar zit de link naar jou.

Ik doe ‘moeder zijn’ op mijn manier.
En jij kunt ‘multipotential zijn’ op jouw manier doen.
<< vul je  naam in >> zijn.. mag je op jouw manier doen.

Kiezen wat je wilt
Alles wat jij wilt doen en bereiken: dat is jouw keuze, en daar mag je voor kiezen. Je bent het allemaal waard. Per definitie. Jouw leven. Je bent en kunt het allemaal doen. Er is niet 1 manier. En je hoeft ook niet 1 ding te kiezen. Het is en-en-en-en… En nu zul je misschien denken: ja maar, hoe dan? Ja maar, wat doe ik dan eerst? Het past niet!

Er is niet 1 manier
Ook hierop is niet 1 eenduidig antwoord. Er is niet 1 manier om je leven in te richten. Wel merk ik in elk coachtraject met de multipotentials die ik help, dat er een set van eigen, beste manieren is. Dus zelfs voor jou als individu is er niet 1 manier. Welke manier je het liefste kiest, baseer je op allerlei overwegingen. Wat is voor jou nu het belangrijkste? Wat is de beste stap naar het realiseren van jouw droom of passies? Met welke omstandigheden moet of wil je rekening houden?

Wél is er een duidelijke richting te ontdekken. 1 Droom of een aantal dromen of passies. Deze in beeld krijgen is superkrachtig voor jou als multipotential. Dat geeft zoveel richting aan je keuzes.

Er is niet 1 manier om moeder of vader te zijn. Er zijn er zoveel. Hetzelfde geldt voor jou als multipotential. Uiteindelijk is alles mogelijk. En daar mag je voor gaan, omdat je het waard bent.

Vind je richting
Ben jij er nog niet helemaal uit wat jouw richting is? En voel je dat je hier iets mee wilt? Maak gebruik van mijn gratis aanbod: een webinar op 22 mei, een gratis 30 minuten sessie, of het e-book of blogs ter inspiratie. En lees over mijn 1-op-1 traject ‘Succesvol als multipotential’ als je serieus tijd en aandacht hieraan wilt besteden.

Ik heb al honderden multipotentials geholpen, en ook jou help ik graag!