Podcast voor Multipotentials

In de Multipotential Studio vind je allerlei kennis, ervaringen en tips waar je als multipotential of multipassionate wat aan kunt hebben. Heb jij meerdere interesses en talenten? Dan ben je waarschijnlijk een multipotential. Met deze podcast wil ik je helpen om je talenten en passies de juiste plek te geven in je leven. Ik ben Catelijne Gerlag, en ik coach multipotentials.

de Multipotential Studio

Dé Podcast voor Multipotentials: Welke onderwerpen komen aan bod?

Meerdere passies en talenten hebben

“‘Ik vind zoveel dingen leuk, maar ik heb maar 24 uur in een dag. Hoe kies ik dan?'”
Luister naar hoe je als multipotential meerdere passies combineert in je werk en leven. Als Multipotential coach en ervaringsdeskundige geef ik je handvaten en deel ik tips en inzichten met je. Beluister de podcast voor multipotentials.

Multipotential en ondernemer zijn

Multipotentials vind je feitelijk overal. In elke sector en branche, heb je ambitieuze generalisten of veelzijdige professionals. Heel vaak zie ik hen echter als ondernemer of zzp-er. In mijn podcast de Multipotential Studio, deel ik informatie speciaal voor de ondernemende multipotential.

Blog Catelijne Gerlag - Multipotential coach

Loopbaankeuzes als multipotential

Voel jij je soms ‘anders’, een ‘buitenbeentje’? Dat gevoel kan ervoor zorgen dat je je aanpast, dat je in je baan blijft, of niet durft te gaan voor een onverwachte of opvallende carrièremove. Of je verandert wel van baan, maar je nieuwe baan valt tegen. Luister naar de podcast voor multipotentials en leer hoe jij wél de juiste keuzes maakt.

De mindset van een Multipotential

Een belangrijk hulpmiddel om te floreren als multipotential is de juiste mindset hierin vinden. Met mijn tips en tricks in de Multipotential Podcast weet jij hoe je dat het beste aanpakt. Wat wil je het liefste doen, zodat je ‘in the end’ echt gelukkig bent en hoe kom je in beweging?

Blog Catelijne Gerlag - Multipotential coach

Heb jij na het beluisteren van de podcast voor multipotentials

specifieke vragen voor mij?

Focus op je talent

In deze gratis online sessie maken we kennis en zoomen we in op jouw talenten. Welke zijn dat, en waar loop je tegenaan? Welke stappen kun je zetten om een succesvolle en gelukkige multipotential te worden? Ik help je helderheid te krijgen, en geef tips en advies over wat je sowieso zelf al kunt doen. Ook krijg je een beeld van wat ik eventueel voor je kan betekenen. 

Duur: een half uur

Catelijne Gerlag Multipotentialcoaching