Tips en Tricks voor Multipotentials

Wekelijks verstuur ik een mail waarin ik ervaringen deel van mezelf of over andere multipotentials. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent, hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren.

Schrijf je dus in voor de mailinglijst ‘Tips & Tricks voor multipotentials’. Hiermee ontvang je regelmatig handige tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van mijn workshops en andere activiteiten.

Mail me voor multipotential coaching

Ja! Stuur mij de tips & tricks voor Multipotentials

paraplu multipotential model
Catelijne Gerlag Multipotential coach
Catelijne Gerlag ervaring

OK, dus jij bent een multigetalenteerde professional?! en wat nu?

[
Super, jij bent dus een multipotential! Wist je dat niet alle multipotentials hetzelfde zijn? Er bestaan verschillende typen! Meestal heb je als multipotential één voorkeur, maar combinaties zijn ook mogelijk. Doe de test en ontdek welk type jij voornamelijk bent en hoe dit je kan helpen bij het organiseren van je loopbaan! De test bestaat uit acht vragen en aan het einde ontvang je nuttige informatie over de verschillende typen en hun kenmerken.
[
Wil je graag kennis met mij maken om te bekijken of mijn coaching traject iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een gratis Focussessie. Tijdens dit gesprek gaan we echt kijken naar jouw verschillende mogelijkheden en hoe die nú in je werk tot uiting komen. Je hebt dan een startpunt en weet welke concrete stappen voorwaarts je kunt zetten.

Ontdek de kracht van je veelzijdigheid en verander je carrière: Waarom het tijd is voor een switch naar werk dat écht bij je past

Visie en missie Catelijne Gerlag

Catelijne Gerlag

Ik kan jou als multipotential helpen om je talenten en interesses te ontdekken, te erkennen en ze een plek te geven in je werk en privéleven. Daarbij is er aandacht voor mindset, voor structuur, voor focus en een goede balans om volop van je multipotential leven te kunnen genieten.

Ik ben opgeleid tot Loopbaancoach (Schouten Nelissen University of Applied Sciences) en aspirant-lid bij brancheorganisatie NOLOC. Daarnaast heb ik een gedragscoachopleiding gevolgd (SNRO-gecertificeerd). Door zelfstudie (diverse internationale auteurs en trainingen) heb ik me gespecialiseerd in multipotentials.