Van veel ideeën naar heldere keuzes: Ja graag, maar HOE DAN?

Ze kwam binnen bij mij met de vraag: ik wil wat anders, écht eindelijk eens weg bij mijn huidige werk. En ik heb ook al veel ideeën voor wat ik wil doen. Alleen: welke daarvan zal ik doen? En kan ik dat wel? En zitten ‘ze’ wel op mij te wachten?

Met deze coachvraag wrijf ik spreekwoordelijk in mijn handen, en maakt mijn hart een huppeltje. Want ik weet al bijna zeker dat deze dame met zó veel talenten en zó veel mogelijkheden echt een enorme sprong zal maken na haar coachtraject bij mij. Of waarschijnlijk al TIJDENS haar coachtraject. En ik ga dan ook enthousiast met haar aan de slag…

💡 Na het eerste gesprek de realisatie: “sjonge, ik heb een ENORME power en potentie”

💡 Na de thuisopdracht en het tweede gesprek: “Ik heb NU al meer richting ontdekt in mijn verlangens”

💡 Na het derde gesprek: “Ik weet wat er ECHT bij me past”

💡 Na het vierde gesprek: “Ik weet wat ik wil en ik GA ervoor”

💡 Na het vijfde gesprek: “Aha, dat zijn mijn belangrijkste valkuilen, maar ZO kan ik ermee omgaan!”

💡 Na het zesde gesprek: “Ik heb de concrete stappen helder die ik wil zetten. Sterker: ik heb er al 2 gezet!”

💡 Na het laatste gesprek: “Ik weet voor nu en voor de toekomst waar ik op moet letten bij keuzes”

Ze liep zelfverzekerd en doelgericht bij mij de deur uit. Ze doet nu wat ze graag wil, en ze ervaart innerlijke rust over het ingeslagen pad. Dit voelt, en IS, goed voor haar.

Dus zit jij ook met zo’n best wel brede vraag: “Ik heb veel ideeën, maar welke pak ik op?” of iets wat daarop lijkt? Heb je een dilemma? Je hebt meerdere mogelijkheden, maar hoe KIES je daar nou goed tussen? Plan dan een gratis focussessie met me in. IK zit sowieso op je te wachten, en je toekomstige klanten of werkgever vast en zeker ook 😉.