Week van de hoogbegaafdheid

Doe mee met het webinar of het spreekuur

Van 8 – 16 maart 2025 is het de Week van de Hoogbegaafdheid. Veel hoogbegaafde volwassenen, zijn daarnaast óók multipotential. In deze week bied ik 2 online activiteiten aan, die je als hoogbegaafde multipotential kunnen helpen. De data hiervan vind je, zodra deze bekend, zijn terug op deze pagina. Wil je niet wachten? Kijk dan naar de datum van mijn eerstvolgende gratis webinar.

Dit is mijn laatste mail naar aanleiding van het webinar 'De 5 factoren om je ideale werk te ontdekken' waaraan jij hebt deelgenomen.</p>
<p>Wil je wekelijks mijn mails blijven ontvangen waarin ik ervaringen deel van mezelf of over andere multipotentials? Schrijf je dan in voor de mailinglijst ‘Tips & Tricks voor multipotentials’. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent, hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn workshops en andere activiteiten. Je kunt je onder elke mail afmelden, mocht je dat willen.</p>
<p>Volg mij via mijn Instagram account, Facebook pagina, Linkedin pagina of in de gratis Facebookgroep voor multipotentials.</p>
<p>Wil je nog iets kwijt? Stuur me dan een mailtje op contact@catelijnegerlag.nl?</p>
<p>Ik vind het leuk om met je in contact te blijven!

Webinar

Vind je droombaan als multipotential
Datum: nog nader te bepalen

Spreekuur

Spreekuur Solliciteren voor multipotentials
Datum: nog nader te bepalen

Webinar (gratis) Vind je droombaan als multipotential

Dit is mijn laatste mail naar aanleiding van het webinar 'De 5 factoren om je ideale werk te ontdekken' waaraan jij hebt deelgenomen. Wil je wekelijks mijn mails blijven ontvangen waarin ik ervaringen deel van mezelf of over andere multipotentials? Schrijf je dan in voor de mailinglijst ‘Tips & Tricks voor multipotentials’. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent, hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn workshops en andere activiteiten. Je kunt je onder elke mail afmelden, mocht je dat willen. Volg mij via mijn Instagram account, Facebook pagina, Linkedin pagina of in de gratis Facebookgroep voor multipotentials. Wil je nog iets kwijt? Stuur me dan een mailtje op contact@catelijnegerlag.nl? Ik vind het leuk om met je in contact te blijven!

Als multipotential heb je meerdere passies en veel talenten, en dan is het soms lastig om te kiezen. Of beslissen hoe je je verschillende interesses combineert. Ook kan het zijn dat je snel uitgekeken bent op werk.

Vragen die je dan kunt hebben, zijn:

[
Hoe beslis ik of ik bij mijn huidige werk blijf, of wegga?
[
Hoe kies ik wat mijn volgende stap wordt in werk?
[
Hoe beslis ik of ik mijn eigen bedrijf ga starten of als zzp’er ga werken?
[
Hoe vind ik leuk, uitdagend en afwisselend werk, dat ook leuk blijft?
[
Hoe schrijf ik in mijn CV of Linkedin profiel waar ik voor sta, met al mijn verschillende facetten?

In deze online workshop gaat loopbaancoach Catelijne Gerlag in op wat het is om multipotential te zijn. En hoe je als veelgetalenteerd en multipassionate kunt kiezen voor werk dat écht bij je past. Nu en ook later. En hoe je je werk en leven inricht, rondom je passies.

Praktisch: Workshop, online via Zoom
Datum: nog nader te bepalen

Spreekuur Solliciteren voor multipotentials

Keuzes maken als multipotential workshop

Met je verschillende interesses en talenten ziet jouw huidige CV er misschien uit als een lappendeken. De banen of opdrachten die je gedaan hebt, lijken op het eerste gezicht misschien niet bij elkaar te passen. Of je ziet duidelijk ‘groepjes’ van dingen die bij elkaar horen. Dit zorgt in de praktijk soms voor vragen:

[

Hoe pas ik mijn CV aan als ik op een vacature reageer, waar mijn werkervaring tot nu toe niet bij past?

[

Hoe reageer ik als me vragen worden gesteld over mijn ‘andere’ werkervaring?

[

Wat als er negatief wordt gereageerd op mijn ‘zig-zag’-cv?

[

Hoe presenteer ik mezelf in een sollicitatiegesprek?

Kortom: hoe kun je als multipotential goed en succesvol solliciteren?

Als dit iets is, waar jij tegenaan loopt, dan is mijn ‘Sollicitatie spreekuur voor multipotentials’ iets voor jou. In een Zoom-meeting leg ik uit wat de belangrijkste dingen zijn bij het solliciteren als multipotential. Daarnaast kun je me jouw vragen stellen. We doen dit in een groep, dus je hoort ook de vragen van de andere deelnemers: hier steek je ook wat van op!

Meld je aan en mail mij van tevoren* jouw belangrijkste vragen.
(Mail je vraag naar: contact@catelijnegerlag.nl en zet in het onderwerp ‘Solliciteren’)

Praktisch: Webinar-spreekuur, online via Zoom
Datum: nog nader te bepalen
Tijd:
12.30 tot 14.00 uur
Kosten: betalend
Plaats:
Zoom (je ontvangt de link via de mail)

Visie en missie Catelijne Gerlag

Catelijne Gerlag

Ik kan jou als multipotential helpen om je talenten en interesses te ontdekken, te erkennen en ze een plek te geven in je werk en privéleven. Daarbij is er aandacht voor mindset, voor structuur, voor focus en een goede balans om volop van je multipotential leven te kunnen genieten. Lees hier meer over mijn achtergrond.

Wil je graag kennis met mij maken om te bespreken of mijn coaching iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een gratis Focussessie.