Keuzes als multipotential voor meer focus en richting

Online workshop ‘Heldere keuzes maken’

Als multipotential is het soms lastig om te kiezen. En waar ik soms zeg, bedoel ik vaak 😊.
Want HOE kies je nou?

Loop jij momenteel rond met een dilemma? Bijvoorbeeld…

[

Zeg ik mijn baan op, of zoek ik eerst iets anders?

[

Ga ik een eigen bedrijf beginnen, of emigreren naar Spanje?

[

Wil ik nu beginnen met proberen zwanger te worden, of ga ik voor een uitdagende baan?

[

… iets anders waar JIJ momenteel mee rondloopt!!

Dit is mijn laatste mail naar aanleiding van het webinar 'De 5 factoren om je ideale werk te ontdekken' waaraan jij hebt deelgenomen.</p>
<p>Wil je wekelijks mijn mails blijven ontvangen waarin ik ervaringen deel van mezelf of over andere multipotentials? Schrijf je dan in voor de mailinglijst ‘Tips & Tricks voor multipotentials’. Hier kun je superveel uit halen, als je nog zoekende bent, hoe je je werk, passies en privéleven als multipotential wilt organiseren. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn workshops en andere activiteiten. Je kunt je onder elke mail afmelden, mocht je dat willen.</p>
<p>Volg mij via mijn Instagram account, Facebook pagina, Linkedin pagina of in de gratis Facebookgroep voor multipotentials.</p>
<p>Wil je nog iets kwijt? Stuur me dan een mailtje op contact@catelijnegerlag.nl?</p>
<p>Ik vind het leuk om met je in contact te blijven!

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met:

N
Wat vind je belangrijk?
N
Waar word je blij van?
N
Waar ga jij van ‘aan’?
N

Waaraan wil je bijdragen?

Naast deze fundamentele onderstroom, die bepaalt waar je in brede zin naartoe zou willen, heb je soms ook gewoon een concreet probleem. Je kunt dan niet kiezen, tussen twee of nog meer opties. Hoe kies je dan? Als dit is waar jij tegenaan loopt als multipotential, meld je dan aan voor mijn Workshop ‘Heldere keuzes’.

Keuzes maken als multipotential workshop

Workshop Heldere keuzes speciaal voor multipotentials

Ik heb in mijn opleiding tot coach een hele gave tool geleerd, die ik nu als workshop aanbied. De tool heet ‘Heldere keuzes’. Ik heb hier eerder een online workshop in gegeven, en daar waren de deelnemers laaiend enthousiast over. Vandaar dat ik hem nu opnieuw ga geven. Wat houdt deze workshop in:

[

Uitleg over hoe jij ‘tikt’ als multipotential, zowel de voor- als de nadelen van deze prachtige medaille

[

De onderliggende factoren die bepalend zijn voor jou om je perfecte job te vinden

[

Kiezen: hoe doe je dat?

[

Oefening ‘Heldere keuzes’, waarbij je individueel een oefening doorloopt over een actueel dilemma of probleem waar je nu mee zit.

Leer hoe jij komt tot een life-changing inzicht waardoor je in staat bent om keuzes met impact te maken

Tijdens de schrijfoefening zoomt ieder voor zich in op een vraag of keuzeprobleem, waar je op dit moment mee zit. Ik leg van tevoren uit hoe je je keuze goed formuleert, en leid je door de oefening heen. Naderhand kun je delen welke inzichten je hebt gekregen, aanvullende vragen stellen en is er ook ruimte voor een gesprek met elkaar (in de chat of live als de groepsgrootte dat toelaat).

De tool krijg je achteraf toegestuurd (als pdf) zodat je de oefening ook op andere momenten in je leven nog eens kunt doen, bij andere lastige keuzemomenten.

Vind jij het leuk om andere multipotentials te leren kennen, een (eerste?) stapje te zetten op je ontdekkingsreis als multipotential en wil je een dilemma onder de loep nemen? Dan ben je van harte welkom!

Geef je op voor mijn workshop ‘Heldere keuzes maken’:

Datum: nog te bepalen
Tijd: 09.30 tot 11.00 uur
Plaats: Zoom (je ontvangt de link via de mail)
Kosten: Euro 35,00 inclusief BTW

De nieuwe workshop is nog niet ingepland. Catelijne neemt nog contact met je op voor de eerstvolgende datum.

Dit zeiden anderen over de online workshop ‘Heldere Keuzes’

“Bijzonder hoe je in zo’n korte tijd zo’n helder inzicht kunt krijgen!”
“Fijn hoe je ons door de oefening heen leidde”
“Ik vond het contact met de andere multipotentials heel fijn, veel herkenning!”

Visie en missie Catelijne Gerlag

Catelijne Gerlag

Ik kan jou als multipotential helpen om je talenten en interesses te ontdekken, te erkennen en ze een plek te geven in je werk en privéleven. Daarbij is er aandacht voor mindset, voor structuur, voor focus en een goede balans om volop van je multipotential leven te kunnen genieten. Lees hier meer over mijn achtergrond.

Wil je graag kennis met mij maken om te bespreken of mijn coaching iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een gratis Focussessie.